13/10/10 13:54

Добраработа.мк БИЛТЕН #3


Во третиот број на билтенот на добраработа.мк донесуваме:

 

  • Како да се подготвите за интервју за работа
  • Љубов во канцеларија
  • Правни прашања
  • Основни правила за учење на странски јазик!
  • Лична SWOT анализа
  • Дали се проверуваат референците кои ги доставувате како кандидат за новото работно ме-сто?
  • 8 Карактеристики на успешна личност
  • Обука или образование!
  • Хоби во CV – дали е замка?Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 12.10.2010

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети