26/10/10 14:03

Добраработа.мк БИЛТЕН #4


Во билтенот #4 на добраработа.мк донесуваме:

 

  • СРЕЌА
  • Проактивност
  • Мотивационо писмо
  • Интервју за работа на англиски јазик
  • Работи што го прават човек привлечен, успешен и среќен
  • Е-learning
  • Професија од соништата
  • Зошто Ви е потребно практикантско искуство?Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 25.10.2010

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети