10/11/10 15:16

Добраработа.мк БИЛТЕН #5


Во билтенот #5 на добраработа.мк донесуваме:

 

 • Десет совети за Вашата кариера
 • Пет работи што работодавците ги очекуваат од штотуку дипломираните студенти
 • Обуки
 • Правни прашања
 • Мотивација на вработени
 • Карактеристики на „Генерацијата Y“
 • Дали хронолошките биографии се повеќе ценети од страна на регрутерите?
 • Справување со „примадони “
 • Емоционална интелигенција
 • Емоционална писменост
 • WorkaholicsПечатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 08.11.2010

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети