23/11/10 13:00

Добраработа.мк БИЛТЕН #6


Во билтенот #6 на добраработа.мк донесуваме:

 

  • МЕНАЏМЕНТ
  • НЕВЕРБАЛНА КОМУНИКАЦИЈА
  • ОБУКИ
  • ПРАВНИ ПРАШАЊА
  • КОМУНИКАЦИЈА ВО БИЗНИС СВЕТОТ
  • ЗОШТО НИ Е ПОТРЕБНО ПОЗНАВАЊЕТО НА АНГЛИСКИОТ ЈАЗИК?
  • АКТИВНО СЛУШАЊЕ
  • ВИДОВИ НА ИНТЕРВЈУ
  • СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ – АЛАТКА ЗА НАОЃАЊЕ НА РАБОТАПечатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 22.11.2010

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети