07/12/10 11:49

Добраработа.мк БИЛТЕН #7


Во билтенот #7 на добраработа.мк донесуваме:

 

  • Конфликтни ситуации
  • Најпоставувани прашања на интервју за работа на англиски јазик
  • Семоќен мобилен телефон
  • Справување со емоциите на работното место
  • 10 Совети за поефикасно учење на странски јазик
  • Најдобрата работа на светот
  • Дали ја сакате Вашата работа?
  • Што е менаџмент со време?Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 06.12.2010

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети