22/12/10 9:27

Добраработа.мк БИЛТЕН #8


Во билтенот #8 на добраработа.мк донесуваме:

 

  • Европејците се облекуваат најопуштено за на работа
  • Три четвртини од вработените во В. Британија се среќни кога доаѓаат на работа во понеделник
  • Пренесување на вашите вештини во нова професија
  • Годините и работното место
  • 10 Совети за поефикасно учење на странски јази
  • Совршено бизнис ракување
  • Како да се храните подобро на работното место?
  • Советување за кариера
Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 20.12.2010

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети