04/01/11 21:09

Добраработа.мк БИЛТЕН #9


Во билтенот #9 на добраработа.мк донесуваме:

 

  • Доколку сè уште не сте одбрале подароци за своите колеги
  • Секој стоти милијардер е жена
  • Милијардерот со скромен изглед
  • 10 Совети за поефикасно учење на странски јазик
  • Обновување на знаењето е клучен фактор
  • Сам свој газда
  • Вам ви е редот да поставувате прашања
Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 03.01.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети