18/01/11 10:47

Добраработа.мк БИЛТЕН#10


Во билтенот #10 на добраработа.мк донесуваме:

 

  • Десет совети за успешно пребарување работа на интернет
  • Важноста на добра работна рамнотежа
  • Среќни вработени = среќни купувачи
  • Нова работа: Што да очекувате од првиот ден на работа
  • Убавината е негативна особина при аплицирање за работа
  • Бизнис вмрежување (networking)
  • Која е твојата слабост?


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 17.01.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети