01/02/11 13:33

Добраработа.мк БИЛТЕН#11


Во билтенот #11 на добраработа.мк донесуваме:

 

  • Кратка биографија за вашата понатамошна кариера
  • Интервју за работа на англиски јазик
  • Раководителите одлучуваат за изборот на работниот персонал
  • врз основа на нивниот инстинкт за решителност
  • Фантастично CV
  • Импресионирајте го вашиот шеф!
  • Трендови на глобалниот пазар на труд
  • Најчесто поставувани прашања на
  • интервју за работа
  • Теоретска и Практична Обука


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 31.01.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети