15/02/11 14:20

Добраработа.мк БИЛТЕН#12


Во билтенот #12 на добраработа.мк донесуваме:

 

  • Практикантско искуство – има ли потреба?
  • Топ 5 најбрзо растечки работни позиции доколку поседувате диплома од факултет
  • Вработување во странство – развој во кариера или потреба?
  • Испратете ја вашата понуда до работодавачот
  • Вработените и астрологијата
  • Секој петти вработен поминува еден месец годишно ажурирајќи ја својата електронска пошта
  • Најчесто поставувани прашања на интервју
  • Високата цена на мобингот


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 14.02.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети