01/03/11 15:46

Добраработа.мк БИЛТЕН#13


Во билтенот #13 на добраработа.мк донесуваме:

  • Користете го секој саем за кариера како алатка за барање на работа
  • Кариери со диплома од бизнис администрација
  • До четврток smart (формално) петок casual (опуштено)
  • Совети за реактивирање на работна сила после одреден период
  • (Не)реални очекувања
  • Деловно однесување на ново вработен
  • Како да направите совршено интервју по телефонПечатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 28.02.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети