15/03/11 13:58

Добраработа.мк БИЛТЕН#14


Во билтенот #14 на добраработа.мк донесуваме:

  • Психолошко тестирање за време на интервју
  • Право на годишен одмор на ново вработенитени
  • Наоѓањето работа е работа со полно работно време!
  • Дали се проверуваат реферeнците за работа?
  • Мотивација на вработени
  • Основни работи што ве прават успешни
  • Networking за почетници
  • Што го прави еден тим успешен?


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 14.03.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети