29/03/11 14:22

Добраработа.мк БИЛТЕН#15


Во билтенот #15 на добраработа.мк донесуваме:

  • Совети за барање работа преку интернет
  • Како да ја продадам мојата возраст
  • Конфликти на работно место
  • Неформално образование
  • „Примадони“ во канцеларија
  • Вежби на работното место за физичко и ментално опуштање
  • Практична математика
  • Како да им овозможите одличен старт на новите вработени


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 28.03.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети