12/04/11 12:12

Добраработа.мк БИЛТЕН#16


Во билтенот #16 на добраработа.мк донесуваме:

  • Среќни на работа
  • Добредојдовте на работното место
  • Совети за добро напишано CV
  • Подгответе го кандидатот за интервју
  • Хумор на работното место
  • Волонтерство
  • Совети за мотивационо писмо


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 11.04.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети