27/04/11 7:44

Добраработа.мк БИЛТЕН#17


Во билтенот #17 на добраработа.мк донесуваме:

  • Напредок во професијата
  • Невербална комуникација
  • Барање работа преку LinkedIn
  • ПРЕПОРАКА (урнек)
  • Напредувајте на работното место
  • Основни правила за учење на странски јазик
  • Задржување на таленти
  • Тимски дух


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 26.04.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети