10/05/11 14:32

Добраработа.мк БИЛТЕН#18


Во билтенот #18 на добраработа.мк донесуваме:

  • Културен шок при работа во странство
  • Дали ја сакате вашата работа?
  • Учење преку youtube
  • Совети за да се справите со “лошиот” шеф на добар начин
  • Центар за планирање и развој на кариера
  • Внесете динамика на работното место
  • Историја на процесот на интервјуирање
  • Европска година на волонтерството


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 09.05.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети