25/05/11 13:57

Добраработа.мк БИЛТЕН#19


Во билтенот #19 на добраработа.мк донесуваме:

  • Бидете спремни за вработување!
  • Започнете сопствен бизнис
  • Со Трикови до унапредување!
  • Делење на комплименти – чекор напред во освојувањето на колегите!
  • Од хоби до заработка!
  • Како да се справите со отказот
  • Тајно купување – најдобар показател за услугите
  • Спас од незадоволствотоПечатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 23.05.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети