08/06/11 13:21

Добраработа.мк БИЛТЕН#20


Во билтенот #20 на добраработа.мк донесуваме:

  • Како до успех!
  • Започнете свој Бизнис!
  • Преку вработените до
  • вработување!
  • Верувајте им на другите
  • Најперспективна професија на денешнината - Социјален Менаџер
  • Митови за стрес на работното место
  • Доведете ја вашата финансискасостојба до состојба за која отсекогаш сте сонувале!
  • Како да се справите со лош денПечатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 06.06.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети