21/06/11 15:58

Добраработа.мк БИЛТЕН#21


Во билтенот #21 на добраработа.мк донесуваме:

  • БИДЕТЕ ЧЕКОР ПРЕД ДРУГИТЕ, ВРЕМЕТО Е ПАРИ!
  • ПОТРЕБА ЗА ОЗБОРУВАЊЕ
  • СПАС ОД НЕВРАБОТЕНОСТ И КРИЗА
  • РАБОТА ОД СОНИШТАТА
  • 8 РАБОТИ ЗА КОИ НЕ СЕ АНГАЖИРААТ ЖЕНИ
  • ИМАЈТЕ БАЛАНС ВО ЖИВОТОТ
  • 3 РЕШЕНИЈА ЗА НАПРЕДОК НА РАБОТНОТО МЕСТО
  • ПРАВИЛНИ ОДЛУКИ И ПОДОБРИ МЕЃУЧОВЕЧКИ ОДНОСИ


Печатената верзија на билтенот излезе во рамките на дневниот весник „Шпиц“ на 20.06.2011

Текстовите ги подготви: http://www.globalhr.mk/

 

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети