15/08/11 12:26

Што нè мотивира дома и на работа?


Оваа „живописна“ анимација е инспирирана од говорот на Ден Пинк во RSA (добротворна организација која го охрабрува развојот на принципиелното и напредно општество, и човечкиот потенцијал), и ги илустрира скриените вистини за тоа што навистина нè мотивира дома и на работа.

Оваа „живописна“ анимација е инспирирана од говорот на Ден Пинк во RSA (добротворна организација која го охрабрува развојот на принципиелното и напредно општество, и човечкиот потенцијал), и ги илустрира скриените вистини за тоа што навистина нè мотивира дома и на работа.

     
Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Најнови вести
okno.mk
Добри совети