ЕНМОН дооел

Енмон дооел се занимава со увоз-извоз и продажба на керамички плочки и санитарија

Потребен е еден извршител на работно место магацински работник / возач

 

 Услови :

 завршено ССС, возачка дозвола Б категорија со чисто возачко досие

Валиден: 08.02.2012


Регион: Скопје

Компанија: Enmon dooel

Опис на компанијата:

uvoz-izvoz i trgovija so keramicku plocki i sanitarija

Вебсајт на компанијата: www.enmongroup.com
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети