BitCoin (BTC) - elektronska valuta - rabota od doma na internet
[​IMG]
 
Што е BitCoin ?
 
Bitcoin(BTC) e дигитална валута која се користи во bitcoin платежна мрежа. Како што банките, поштата, PayPal и останатите платежни мрежи користат денари, евра, долари и други валути, така bitcoin платежна мрежа ја користи bitcoin дигиталната валута.Toа e изноској се наоѓа во вашиот дигитални „новчаник“ (кој го имате инсталирано во мобилниот телефон, на хард дискот од компјутерот, или USB драјвер).

Kако да наплакате услуги или купувате производи со оваа валута?

На интернет постојат безброј сајтови каде може да се купуват производи онлајн со оваа валуте, да се наплака услуги, како на пример да се регестрира домен , исто така bitcoin да се заменат за евра или долари.

Како да се заработи BitCoin ?

  • Прво инсталирајте новчаник на вашиот компјутер (Линк)
  • Регистрирајте се долу наведените линкови, на кој може да се заработи BitCoin.
линкови за регистрација: http://freebitco.in/ http://btcclicks.com/ http://ads4btc.com/
 
Валиден: 13.01.2020


Регион: Скопје

Компанија: Best Ptc

Опис на компанијата:

[n/a]

Вебсајт на компанијата: ptc-sites.biz/
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети