Интернет-маркетинг

Странска компанија, има потреба од сериозни, мотивирани, работни луѓе. Се што ви треба е комјутер, добра конекција на интернет, познавање на англиски јазик. За повеќе иниформации обратете се на следниот маил: elenapopsfi@gmail.com
Валиден: 29.09.2019


Регион: Гостивар

Компанија: SFI

Опис на компанијата:

Реномирана компанија SFI со долгогодишно искуство од 18 години. Со седиште во Америка. Се занимава со интернет-маркетинг и продажба.

Вебсајт на компанијата: http://svojb.blogspot.fr/
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети