Бато&Дивајн: Сметководител / Асистент за финансии

Водечката компанија во графичката индустрија Bato&Divajn објавува оглас за работната позиција:

 

Сметководител / Асистент за финансии

Потребни квалификации:

·         Завршено високо образование во соодветната област;

·         Mин 3 години претходно работно искуство на наведената позиција во областа на финансиско и материјално сметководство во производна компанија;

·         Искуство во подготовка и анализа на финансиски извештаи, книжења, трансфер и евиденција на финансиски средства и завршна годишна сметка;

·         Одлично познавање и активно работење со апликацииte од MS Office пакетот и сметководствени апликации;

·         Одлично познавање и aктивно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен);

·         Активно следење и познавање на актуелни промени, случувања и законски регулативи во областа на финансиите и сметководството;

·         Високо развиени аналитички и комуникациски способности;

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации, потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) и скорешна фотографија со назначување на позицијата за која аплицираат, најдоцна до 05.08.2017год. на:

 

Графички центар Bato & Divajn,

ул. Борис Трајковски бр.314, 1000 Скопје

e-mail: careers@batodivajn.com

www.batodivajn.com

Валиден: 06.08.2017


Регион: Скопје

Компанија: Бато енд Дивајн Графикс Центар

Опис на компанијата:

ISO 9001 | ISO 14001 | OHSAS 18001 | FSC СЕРТИФИЦИРАНА КОМПАНИЈА

Вебсајт на компанијата: www.batodivajn.com
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети