Такси возачи (реон Илинден)

За вработување кај наш клиент, такси компанија, потребни се:

Такси возачи (реон Илинден)


ЗАДАЧИ:

 • Транспорт на патници на територија на Р. Македонија

 • Давање дневен извештај за возење

 • Водење грижа за возилото


БАРАМЕ:

 • Возраст над 20 години

 • 2 години претходно возачко искуство со возило од Б категорија

 • Уредна и флексибилна личност

 • Пожелно е познавање на странски јазици (но, не е неопходно)

 • Прекувремена работа по потреба (се плаќа)

 • Службеното возило не е обезбедено


ПОНУДА:

 • Почнувате веднаш со работа

 • Обука за такси превоз во ток од 3 до 5 денови

 • Договор на 3 месеци со можност за продолжување

 • Работно време во смени

 • 20 денови годишен одмор

 • Нето плата од 13.000 до 15.000 денари

 • Месечни бонуси и стимуланси


Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

Валиден: 31.07.2017


Регион: Скопје

Компанија: ESI (Employment Services International)

Опис на компанијата:

Компанијата ЕСИ е присутна од Мај 2007 година со својата централа во Скопје. Работи со Лиценца А за привремени вработувања и лиценца за посредување при вработување во земјата и во странство со наплата двете издадени од Министерството за Труд и Социјална Политика Работи според ISO 9001:2008 сертификатот за квалитетно извршување на услугите. Нашата основна дејностс е привременото вработување и посредувањето при вработување. Нашата компетентност се темели врз процесот на совпаѓање помеѓу понудата и побарувачката на пазарот на работата. За секој соработник пронаоѓаме соодветна задача, а за секоја задача соодветен соработник. Освен овие услуги, како агенција за вработување со полн сервис нудиме целокупен спектар на сите релевантни кадровски услуги. Со тоа на располагање Ви стои нашето знаење, кое во текот на 20 години работа го стекнавме во сите подрачја на менаџментот на вработувањето. Нашата мисија е на компаниите и на барателите на работа да им понудиме оптимално советување со индивидуални решенија според нивните потреби.

Вебсајт на компанијата: www.esi.mk
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети