Комерцијален соработник

Интернационалната фармацевтска компанија VEDRA INTERNATIONAL за потребите на своето претставништво во Скопје, Македонија објавува оглас за вработување на:

1 Комерцијален соработник

Потребни квалификации:

- Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),
- Активно познавање на англиски јазик,
- Одлично познавање на MS Windows и MS Office,
- Положен возачки испит (Б категорија).
- Работно искуство во областа не е потребно, но ќе се смета како предност.

Потребни вештини и способности:

- Поседување комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
- Претприемачки дух, стручна компетентност
- Справување со работа под притисок, исполнување на таргети.

Компанијата ви обезбедува:

- Можност за едукација, неопходни средства за реализирање на работни цели и динамична работна средина.
- Бонуси во зависност од остварување на зададените цели.

 Опис на работното место:

- Презентација и обезбедување на соодветни и навремени информации за брендовите на компанијата, преку посети на аптеки.
- Соработка, воспоставување и развивање на комуникација со фармацевтите во аптеките и здравствените власти.
- Исполнување на зададените цели

Работно време и место:

8 часа дневно во тек на работната недела на територија на РМ.

Сите заинтересирани кандидати преку електронска пошта треба да достават CV со фотографија и мотивационо писмо на англиски јазик најдоцна до 24.07.2017 на r_cvetkovski@vedrainternational.eu
Валиден: 24.07.2017


Регион: Скопје

Компанија: Ведра Интернешенал А.Д. - претставништво Скопје

Опис на компанијата:

We are Vedra International – we combine years of experience on the pharmaceutical market in Bulgaria with innovative solutions, in order to guarantee that patients have access to the best products for their health. Vedra International builds productive long-term business relationships with pharmaceutical producers around the world and guarantees a stable market share for their products in Bulgaria, Serbia, Macedonia and other countries in the region. The company offers full servicing to potential pharmaceutical partners who want to start or expand their business in the Balkans – from consulting and working on outsourced products to fully representing their business in the region.

Вебсајт на компанијата: http://vedrainternational.eu/
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети