ДИВАЈН: Столар - Монтер

За сите квалификувани кандидати кои сакаат да работат во најсовремени услови со одличен месечен надомест, ДИВАЈН производство на мебел има потреба од вработување на:

СТОЛАРИ – МОНТЕРИ

 

 

Потребни квалификации:

§  Задолжително претходно работно искуство од мин. 3 години и активно работење на наведената позиција во производство за изработка на плочест мебел (склопување елементи, ракување со доработни машини, вградување, теренска монтажа, итн);

§  Завршено средно образование;

§  Висока развиена способност за самостојна реализација на доделените работни задачи и рокови, работење на терен и на повеќе истовремени проекти ;

§  Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со управување на моторни возила;

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават кратка биографија (CV) на е-mail со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 30.09.2017 год. на:

 

ДИВАЈН Производство на мебел

ул. Борис Трајковски бр. 316,

1000 Скопје

e-mailcareers@divajn.com

www.divajn.com

 

 

Ќе бидат контактирани единствено кандидатите кои ќе бидат повикани на интервју.

Валиден: 30.09.2017


Регион: Скопје

Компанија: DIVAJN

Опис на компанијата:

ДИВАЈН успешно делува на пазарот на Југоисточна Европа во изминатите 23 години во домените на: - Маркетинг и рекламирање - Продажба на промотивни производи - Проектирање и инженеринг и - Сопствено производство на мебел Сите компаниски процеси и севкупното работење се во согласност со барањата на ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 и FSC стандардите за кои е сертифицирана компанијата. ДИВАЈН - каде што идеите стануваат реалност

Вебсајт на компанијата: http://www.divajn.com
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети