ДИВАЈН: Оператор - Програмер на CNC

За сите квалификувани кандидати кои сакаат да работат во најсовремени услови со одличен месечен надомест, ДИВАЈН производство на мебел има потреба од вработување на:

 

 

ОПЕРАТОР - ПРОГРАМЕР НА CNC

Потребни квалификации:

§  Завршено средно образование;

§  Најмалку 3 години претходно работно искуство во производство на плочест мебел со работа на CNC машина и рутер за 3D гравирање со активно програмирање во ArtCam и/или Biesse Works, Visual Mill, Solid Works и др. апликации за таа намена;

§  Активно работење во AutoCAD и апликациите од MS Office пакетот (Word и Excel);

§  Висока развиена способност за самостојна реализација на доделените работни задачи и рокови, како и работење на повеќе истовремени проекти;

 

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 30.09.2017 год. на:

 

ДИВАЈН Проектирање и инженеринг,

ул. Борис Трајковски бр. 316,

1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

 

Ќе бидат контактирани единствено кандидатите кои ќе бидат повикани на интервју.

 

Валиден: 30.09.2017


Регион: Скопје

Компанија: DIVAJN

Опис на компанијата:

ДИВАЈН успешно делува на пазарот на Југоисточна Европа во изминатите 23 години во домените на: - Маркетинг и рекламирање - Продажба на промотивни производи - Проектирање и инженеринг и - Сопствено производство на мебел Сите компаниски процеси и севкупното работење се во согласност со барањата на ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 и FSC стандардите за кои е сертифицирана компанијата. ДИВАЈН - каде што идеите стануваат реалност

Вебсајт на компанијата: http://www.divajn.com
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети