ДИВАЈН: Архитект

ДИВАЈН Проектирање и инженеринг за потребите на својата производствена линија за мебел објавува оглас за АРХИТЕКТ со завршено релевантно високо образование и најмалку 5 години претходно работно искуство во областа во проектирање и изведба на ентериери и екстериери, како и дизајн и производство на мебел.

 

 

При аплицирањето задолжително е кандидатите да приложат примероци од овластувањата и да достават сопствено портфолио или истото да го достават на увид.

 

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 30.09.2017 год. на:

 

ДИВАЈН Производство за мебел,

ул. Борис Трајковски бр. 316, 1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

www.divajn.com

Валиден: 30.09.2017


Регион: Скопје

Компанија: DIVAJN

Опис на компанијата:

ДИВАЈН успешно делува на пазарот на Југоисточна Европа во изминатите 23 години во домените на: - Маркетинг и рекламирање - Продажба на промотивни производи - Проектирање и инженеринг и - Сопствено производство на мебел Сите компаниски процеси и севкупното работење се во согласност со барањата на ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 и FSC стандардите за кои е сертифицирана компанијата. ДИВАЈН - каде што идеите стануваат реалност

Вебсајт на компанијата: http://www.divajn.com
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети