АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА И МАРКЕТИНГ

ЗОНЕЛ Софтвер објавува оглас за вработување на  Агент за продажба и маркетинг

Клучни задачи и одговорности:

 • Спроведување на кампањи за продажба;
 • Обезбедување на нови корисници;
 • Организација на состаноци, презентации и водење на преговори со потенцијални корисници;
 • Креирање на понуди врз основа на потребите на потенцијалните корисници;
 • Успешна соработка со  останатите сектори во компанијата;
 • Редовно известување за преземените активности и резултатите од преземените активности; 
 • Грижа за квалитетно нудење на услуги кон крајни корисници и постигнување на јасно дефинирани бизнис цели; 

Знаења и потребни вештини:

 • Искуство со HELIX системот или други слични ЕРП решенија
 • Искуство со презентации на софтверски решенија
 • Познавање на корпоративно работење на една компанија од аспект на книговодство (финансово, материјално, малопродажба, плати)
 • Одлични комуникациски вештини и вештини за преговарање;
 • Иницијативност и проактивност, ентузијазам и фокус кон постигнување на продажните цели;
 • Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови;
 • Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти во екипа со повеќе учесници;
 • Искуство со MS Office Апликации (Word, Power Point, Excel, Outlook);
 • Англиски јазик;

Ние нудиме:

 • Работа во перспективна средина;
 • Постојан развој на професионални вештини;
 • Флексибилно работно време по договор
 • Долгорочна соработка
 • Фиксна Плата + Бонуси за успешност/дополнителни приходи

Сите заинтересирани до 26.09.2017 год. своето CV да го испратат на:
konkurs@zonel.com.mk

ZONEL Software
Програми за книговодствено, материјално и комерцијално работење
Ул. Васил Ѓоргов 34-1/3, Скопје
2401-204, 2402-274
konkurs@zonel.com.mk
www.zonel.com.mk

Валиден: 26.09.2017


Регион: Скопје

Компанија: Zonel Software

Опис на компанијата:

Зонел Софтвер е софтверска компанија која постои од 1994 година. Нашите решенија ги користат преку 1400 клиенти од најразличен профил – трговија, услуги, производство, книговодство, угостителство, маркетинг, државни институции, банки и други финансиски институции. Наша специјалност се програми за сметководствено, материјално и комерцијално работење со изобилство од менаџерски ориентирани извештаи за продажба. Нашите софтверски решенија не се ограничени на ниту едно конкретно поле и затоа се применливи во секој вид на компанија или индустрија.

Вебсајт на компанијата: www.zonel.com.mk
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети