Се бараат агенти за недвижност.

Се бараат агенти за недвижност. Доколку сте способни и амбициозни и желни за добра заработка повелете пријавете се. Нашата компанија се истакнува со професионалност и успешност. Предност кандидати над 25 години. Вашето CV го очекуваме на нашиот e-mail
Валиден: 30.11.2018


Регион: Скопје

Компанија: Недвижности

Опис на компанијата:

Ако имате над 25 години, доколку сте амбициозни и имате желба да успеете и напредувате ова е работа за ВАС! Динамична и интересна работа која носи приход, повелете ДОКАЖЕТЕ се ! Пријавите пракајте ги на vrabotuvanjecom@yahoo.com

Вебсајт на компанијата: [n/a]
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети