КОНФЕКЦИСКИ РАБОТНИЦИ ( ШИВАЧКИ )

Aгенцијата ЕСИ во соработка со компанија од областа на текстилната индустрија,објавува оглас за вработување на повеќе работни позиции на територија во Куманово:

 

КОНФЕКЦИСКИ РАБОТНИЦИ ( ШИВАЧКИ )

 

ЗАДАЧИ:

•           Работа на машина (сите фази при производство на текстилни производи)

•           Прецизност

 

БАРАМЕ:

•           Минимум завршено средно образование

•           Одговорност, точност

•           Професионален однос кон работата

•           Со и без работно искуство

 

НУДИМЕ:

•           Добри услови за работа

•           Вработување на неопределено време

•           Работно време од 06:00-14:00 часот

 

Своите биографии испратeте ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате и реонот или аплицирајте директно на www.esi.mk .

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897

 rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Валиден: 31.12.2017


Регион: Скопје

Компанија: ESI (Employment Services International)

Опис на компанијата:

Компанијата ЕСИ е присутна од Мај 2007 година со својата централа во Скопје. Работи со Лиценца А за привремени вработувања и лиценца за посредување при вработување во земјата и во странство со наплата двете издадени од Министерството за Труд и Социјална Политика Работи според ISO 9001:2008 сертификатот за квалитетно извршување на услугите. Нашата основна дејностс е привременото вработување и посредувањето при вработување. Нашата компетентност се темели врз процесот на совпаѓање помеѓу понудата и побарувачката на пазарот на работата. За секој соработник пронаоѓаме соодветна задача, а за секоја задача соодветен соработник. Освен овие услуги, како агенција за вработување со полн сервис нудиме целокупен спектар на сите релевантни кадровски услуги. Со тоа на располагање Ви стои нашето знаење, кое во текот на 20 години работа го стекнавме во сите подрачја на менаџментот на вработувањето. Нашата мисија е на компаниите и на барателите на работа да им понудиме оптимално советување со индивидуални решенија според нивните потреби.

Вебсајт на компанијата: www.esi.mk
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети