Бато Дивајн: Лица за обезбедување со лиценца

Водечката компанија во графичката индустрија БАТО & ДИВАЈН објавува оглас за

работно место ОБЕЗБЕДУВАЧ НА ОБЈЕКТ

 

 

Потребни квалификации:

 

- Претходно работно искуство на наведената позиција најмалку 3 години;

- Поседување важечка лиценца за обезбедување;

- Возраст до 30 години;

- Завршено мин. средно образование;

 

 

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат, примерок од лиценцата на увид и скорешна фотографија најдоцна до  25.12.2017 год. на

 

Графички центар БАТО & ДИВАЈН,

ул. Борис Трајковски 314, 1000 Скопје,

e-mail: careers@batodivajn.com

Валиден: 25.12.2017


Регион: Скопје

Компанија: Бато енд Дивајн Графикс Центар

Опис на компанијата:

ISO 9001 | ISO 14001 | OHSAS 18001 | FSC СЕРТИФИЦИРАНА КОМПАНИЈА

Вебсајт на компанијата: www.batodivajn.com
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети