Работници во производство

Озон има потреба од работници кои ќе му се придружат на нашиот тим за Производство во фабриката во Скопје. Кандидатите ќе  работат со машини и рачни машини за склопување на елементи и производи од лим, подготвување на материјал за обработка, организирање и избор на алати и грижа за работно место и алат. Потребни познавања: - Работникот треба да има општо познавање на работа со алати и машини. - Завршено основно или средно образование (Машинско или Електротехничко - пожелно)  - Да поседува чувство за прецизност и естетика - Предност, работници со искуство во производна индустрија. Испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk
Валиден: 29.12.2017


Регион: Скопје

Компанија: vrabotuvanje@ozon.com.mk

Опис на компанијата:

[n/a]

Вебсајт на компанијата: [n/a]
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети