Сервисер за противпожарни апарати со положен стружен испит за сервис и контрола на ПП апарати

Бараме работник за вршење сервисен преглед и контрола на противпожарни апарати со положен испит во дирекција за заштита и спасување 
Валиден: 31.12.2017


Регион: Скопје

Компанија: Техничка Сигурност БМВ - Скопје

Опис на компанијата:

Врши услуги од областа на безбедност при работа, мерења и издавање на атести за исправност на електрични инсталации

Вебсајт на компанијата: [n/a]
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети