Административен работник- сметководителка

Меѓународната компанија  во Скопје, бара административен работник- сметководителка, со соодветно образование или дипломирана по економија, со искуство во сметководство и добро познавање на англискиот јазик (говорен и писмен). Испратете CV со слика на англиски јазик: humanresources5678@gmail.com

Валиден: 31.01.2018


Регион: Скопје

Компанија: Human resources

Опис на компанијата:

[n/a]

Вебсајт на компанијата: [n/a]
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети