Администратор во стматолошка ординација

Стоматолошката ординација ПЗУ "Др Маргита Смилева" има потреба од администратор. Потребни квалификации: - ССС или ВСС - одлично владеење на компјутерските апликации (Microsoft Office) - одлично познавање на англиски јазик во говорна и пишана форма, одлични организациони и комуникативни способности како и способност за тимска работа. Опис на работа: административна работа на рецепција, директен и индиректен контакт со пациенти, работа на компјутер, online и телефонска комуникација, закажување на пациенти, организација на термини, праќање е-mail-ови, грижа околу доаѓање и сместување на пациентите, наплата и постојана тимска работа со докторите и стоматолошките асистенти. Плата: 23.000 ден. Сите заинтересирани да пратат свое CV со фотографија исклучиво  на mail адреса. Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.
Валиден: 15.01.2018


Регион: Скопје

Компанија: PZU \"Dr Margita Smileva\"

Опис на компанијата:

Specijalisticka ordinacija po Ortodoncija

Вебсајт на компанијата: http://dentalclinic.mk
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети