Дивајн: Промотерки и супервизор

Маркетинг агенција ДИВАЈН - долгогодишен лидер  во  организирање  и  извршување  на промотивни активности  и кампањи  за клиенти  од разновидни дејности  има  потреба  од амбициозни, одговорни, сериозни и комуникативни млади лица за ангажирње како промотерки  и супервизори.

 

Искористете  ја  можноста  со  нашата  агенција  да  се  забавувате  и  уживате  додека  работите  на  промоции и настани  за  познати  интернационални  брендови.

 

Ги  очекуваме  вашите  апликации  на: careers@divajn.com

И секако  не  заборавајте  ваша  целосна  фотографија  е  задолжителна !!!

 

 

Потребни квалификации:

 

Промотерки – Возраст од 18 до 26 години; не пониски од  1,65 м , конфекциски број М, комуникативни, сериозни со изразени организациски способности , одговорни и способни за работење во тим. Потребни се промотерки од Куманово и околината со задолжително познавање на албански јазик.

 

 

Супервизор – Возраст  од 18 до 28 години ,  да поседува возачка дозвола , да има сопствено возило на располагање со минимум 2 годишно возачко искусто во негово  управување во и надвор од македонска територија. Комуникативни, сериозни со изразени организациски способности , одговорни и способни за работење во тим. Потребни се супервизори од Куманово и околината со задолжително познавање на албански јазик.

Валиден: 28.01.2018


Регион: Скопје

Компанија: DIVAJN

Опис на компанијата:

ДИВАЈН успешно делува на пазарот на Југоисточна Европа во изминатите 23 години во домените на: - Маркетинг и рекламирање - Продажба на промотивни производи - Проектирање и инженеринг и - Сопствено производство на мебел Сите компаниски процеси и севкупното работење се во согласност со барањата на ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 и FSC стандардите за кои е сертифицирана компанијата. ДИВАЈН - каде што идеите стануваат реалност

Вебсајт на компанијата: http://www.divajn.com
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети