Вработуваме Електроинжењер

Вработуваме електроинжењер - електроенергетска насока на работно место Електроинжењер контролор. Работни задачи мерења и испитувања на громобрански и електрични инсталации и изготвување на извештаи од извршените испитувања. Пожелно искуство. Како дополнителна предност ќе се земат предвид лиценци од комора на архитекти, безбедност и здравје или за енергетска ефикасност.
Валиден: 31.01.2018


Регион: Скопје

Компанија: Техничка Сигурност БМВ - Скопје

Опис на компанијата:

Врши услуги од областа на безбедност при работа, мерења и издавање на атести за исправност на електрични инсталации

Вебсајт на компанијата: [n/a]
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети