Асистент за организирање на настани (Реон Скопје - Центар)

За вработување кај наш клиент бараме:

Асистент за организирање на настани (Реон Скопје - Центар)

ЗАДАЧИ:

 • Комуникација со клиенти
 • Организација на настани
 • Вршење на административни задачи
 • Асистирање при координација на проектни активности

БАРАМЕ:

 • Претходно работно искуство со администрација
 • ВСС – насока општествени науки
 • Поседување на комуникациски вештини
 • Високо ниво на самоиницијативност и ентузијазам
 • Вештини за мултитаскинг
 • Одлично познавање на социјалните медиуми
 • Одлично познавање на англискиот јазик
 • Одлично познавање на Word, Excel, Outlook

ПОНУДА:

 • Работно време од 09:00 часот до 17:00 часот
 • Годишен одмор согласно законот за работни односи

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Валиден: 31.01.2018


Регион: Скопје

Компанија: ESI (Employment Services International)

Опис на компанијата:

Компанијата ЕСИ е присутна од Мај 2007 година со својата централа во Скопје. Работи со Лиценца А за привремени вработувања и лиценца за посредување при вработување во земјата и во странство со наплата двете издадени од Министерството за Труд и Социјална Политика Работи според ISO 9001:2008 сертификатот за квалитетно извршување на услугите. Нашата основна дејностс е привременото вработување и посредувањето при вработување. Нашата компетентност се темели врз процесот на совпаѓање помеѓу понудата и побарувачката на пазарот на работата. За секој соработник пронаоѓаме соодветна задача, а за секоја задача соодветен соработник. Освен овие услуги, како агенција за вработување со полн сервис нудиме целокупен спектар на сите релевантни кадровски услуги. Со тоа на располагање Ви стои нашето знаење, кое во текот на 20 години работа го стекнавме во сите подрачја на менаџментот на вработувањето. Нашата мисија е на компаниите и на барателите на работа да им понудиме оптимално советување со индивидуални решенија според нивните потреби.

Вебсајт на компанијата: www.esi.mk
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети