Видео аналитичар во мониторинг центар (Реон Скопје)

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива, бараме:

Видео аналитичар во мониторинг центар (Реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Надгледување на видео надзорот и управување со ситемите за противпожарна заштита во Мониторинг центарот
 • Административни задачи кои произлегуваат од соодветните процедури и работни упатства
 • Извршување на административни задачи на Главна капија
 • Извршување на административни и оперативни задачи на Рецепција и во Административната зграда

БАРАМЕ:

 • ССС / ВСС
 • Лиценца за вршење работи на обезбедување на лица и имот
 • Соодветно претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на Word, Excel и Outlook
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија

ПОНУДА:

 • Работно време во смени од 07:00 часот до 15:00 часот; од 15:00 часот до 23:00 часот и од 23:00 часот до 07:00 часот
 • Годишен одмор – 20 денови
 • Превоз обезбеден од компанијата
 • Нето плата во вредност од 15.000 денари
 • Обезбедена храна

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Валиден: 31.01.2018


Регион: Скопје

Компанија: ESI (Employment Services International)

Опис на компанијата:

Компанијата ЕСИ е присутна од Мај 2007 година со својата централа во Скопје. Работи со Лиценца А за привремени вработувања и лиценца за посредување при вработување во земјата и во странство со наплата двете издадени од Министерството за Труд и Социјална Политика Работи според ISO 9001:2008 сертификатот за квалитетно извршување на услугите. Нашата основна дејностс е привременото вработување и посредувањето при вработување. Нашата компетентност се темели врз процесот на совпаѓање помеѓу понудата и побарувачката на пазарот на работата. За секој соработник пронаоѓаме соодветна задача, а за секоја задача соодветен соработник. Освен овие услуги, како агенција за вработување со полн сервис нудиме целокупен спектар на сите релевантни кадровски услуги. Со тоа на располагање Ви стои нашето знаење, кое во текот на 20 години работа го стекнавме во сите подрачја на менаџментот на вработувањето. Нашата мисија е на компаниите и на барателите на работа да им понудиме оптимално советување со индивидуални решенија според нивните потреби.

Вебсајт на компанијата: www.esi.mk
За да аплицирате за оваа работа, кликнете на копчето „Аплицирај за оваа понуда“Најави се
Е-маил:
Лозинка:
Заборавена Лозинка?
Katar
Најнови вести
riznica.com.mk
templum.com.mk
mkc.mk

Добри совети